Πιστοποιητικά
  • Κίνα Chenxin Automation Equipment(Guangzhou) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
    Πρότυπο: Business license
    Αριθμός: 91440101MA9Y8JHE20
    Ημερομηνία Έκδοσης:
    Ημερομηνία λήξης:
QC Προφίλ

Οι υπηρεσίες μας

 

1) οι υπηρεσίες 24 ωρών, οι απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις θα απαντηθούν πιό σύντομα.

 

2) Οι άμεσες υπηρεσίες εργοστασίων, οι αποκλειστικές και μοναδικές λύσεις μπορούν να παρασχεθούν σε σας από τους επαγγελματικούς μηχανικούς και τις ομάδες προσωπικού μας.

 

3) Οι προμηθευτές υλικών προσφερθε'ντες, τα διαφορετικά είδη των υλικών και ο εξοπλισμός των προϊόντων σας μπορούν να υποστηριχθούν εδώ.

 

4) Υπηρεσίες μεταπωλήσεων, μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό εκτός αυτού, τα βίντεο και το έγγραφο της λύσης θα σταλούν αμέσως.

 

5) Το πλήρες και συγκεκριμένο σύνολο του θέματος για το πρόγραμμά σας θα προσφερθεί για σας δωρεάν αφότου ερχόμαστε σε επαφή με σας.

 

6)12 οι μήνες εξουσιοδότησης και ανταλλακτικά της μηχανής θα προσφερθούν μέσα σε 3 ημέρες για να αποφύγουν το χρόνο παραγωγής σας.

 

7) Μπορούμε να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες, να παρέχουμε ακριβώς σε μας τις απαιτήσεις σας, τις παραμέτρους προϊόντων, και τα σχέδια. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. (Παρέχετε την υπηρεσία ODM)

 

 

FAQ

 

Q1: Είστε εμπορική επιχείρηση ή κατασκευαστής;

 

Α1: Είμαστε ενσωματώνοντας βιομηχανία και ένα εμπόριο επιχείρησης. Κυρίως παράγει τα σκοινιά δύναμης εναλλασσόμενου ρεύματος και τον εξοπλισμό επεξεργασίας τελών λουριών καλωδίων. Συγχρόνως, μπορούμε να παρέχουμε στον ανταγωνιστικό σχετικό εξοπλισμό αυτοματοποίησης λουριών καλωδίων τις προσιτές τιμές και τις σταθερές μηχανές με υψηλό - ποιότητα. Εκτός αυτού, μπορείτε να πάρετε την προσαρμοσμένη υπηρεσία με τις απαιτήσεις σας

 

 

Q2: Ποια είναι η εξουσιοδότησή σας για τη μηχανή;

 

A2: Εξουσιοδότηση ενός έτους (όλα τα μέρη μηχανών μπορούν να αντικατασταθούν μέσα σε ένα έτος δωρεάν, πρέπει μόνο να επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής (εκτός από τη φθορά των μερών, εξαιρέσει του προκαλούμενου από τον άνθρωπο έσπασε), συντήρηση διάρκειας ζωής.

 

 

Q3: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσής σας;

 

A3: Συνήθως είναι 3-5 ημέρες εάν η μηχανή είναι στο απόθεμα Εάν όχι, ο χρόνος παράδοσης είναι 10-25 ημέρες σύμφωνα με την απαραίτητη ποσότητά σας και την πολυάσχολη εποχή μας.

 

 

Q4: Πού είναι το εργοστάσιό σας; Πώς μπορεί να σας επισκεφτεί;

 

A4: Το εργοστάσιό μας είναι δίπλα σε Guangzhou και Shenzhen. Θα σας οδηγήσουμε στο εργοστάσιό μας με ένα αυτοκίνητο όταν φθάνετε στο σταθμό σιδηροδρόμων Dongguan ή Changping (λεωφορείο).

 

 

Q5: Γιατί επιλέξτε τη Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗΣ CHENXIN, ΕΠΕ;

 

A5: «Η ικανοποίηση πελατών, η συνεχής βελτίωση & η καινοτόμος υπηρεσία» είναι η κινητήρια δύναμη για την επιχείρησή μας να κινηθούν προς τα εμπρός. Θα αφιερώσουμε κάθε προσπάθεια να κάνουμε το καλύτερο επίπεδο μηχανής και υπηρεσίας.